lördag 15 oktober 2011

Kycklingcurry med ris

En gudomligt god varmrätt såsen är superb. Gör eget naanbröd och doppa i såsen mumsigt är det.
4 port

Ingredienser:
4 kycklingfiléer, ca 500 g
2 vitlöksklyftor
2 tsk smör
1 tsk salt
1/2 msk tomatpuré
1 tsk mald ingefära
1 tsk garam masala
1 tsk gurkmeja
1 krm chilipeppar
½ dl vatten
2 dl lätt crème fraiche
färsk koriander eller bladpersilja

Gör så här:
Skär kycklingfiléerna i strimlor. Skala och hacka vitlöken. Bryn kycklingköttet i smör i en teflonpanna. Krydda med salt och lägg över i en gryta. Tillsätt vitlök, tomatpuré, alla kryddor, vatten och crème fraiche. Låt grytan koka ca 5 min. Garnera med koriander eller persilja. Servera med kokt ris och naanbrödet.


Bilden är hämtad från arla.

Inga kommentarer:

Skriv ut