lördag 6 juli 2013

Varma mackor

Varma mackor på två olika sätt! 

På båda mackorna har jag någon av fyllningarna toppat med röktskinka, soltorkade tomater i strimlor, skivad rödlök och ostskivor och gräddat i ugnen på 200 grader i ca 5-10 tills osten har smällt.


Fyllning 1:
1 st gul lök, finhackad 
1 st vitlöksklyfta, finhackad 
3 msk olivolja 
2 msk tomatpuré 
½  burk krossade tomater 

1- 1 ½ dl chiisås
1 msk flytande honung 

2 msk Oregano
Salt och svartpeppar 

Fyllning 2:
2 dl crème fraîche 
200 g Philadelphiaost
2 msk balsamvinäger
2 msk torkad basilika

2 msk torkad  timjan 
2 msk torkad oregano
2 msk olivolja
1 tsk honung

Salt och svartpeppar 


Gör så här:
Blanda alla ingredienser i en bunke till fyllningen du väljer.

Inga kommentarer:

Skriv ut