onsdag 28 januari 2015

Små cocktailtomater fyllda med färskost och bacon

Perfekt till buffebordet kanske kan bli bra till påskbuffen/midsommar eller varför inte som ett tilltugg till fredagsmyset som ett tillbehör till lite smått och gott framför dumburken/TV:n. Upp till dig så sätt igång och håll igång i köket och fixa till lite mumsigt en kväll.



Ca 20 st

10 små cocktailtomater
100 g philadelphiaost 
1 dl västerbottensost
1 msk olivolja
3/4 dl finhackad gräslök
1/2 dl persilja 
salt och peppar
10 baconskivor
20 träspett

Skär av toppen på tomaterna och kärna ur.
Blanda västerbottensost och färskost och olja tills det blir en slät kräm.
Blanda i  hackad gräslök och persilja och smaka av med salt och peppar.
Dela baconet och knaperstek den och blanda i röran.
Fördela krämen i tomaterna och på med locket.

Inga kommentarer:

Skriv ut